Nieuws en wedstrijdverslag Lottum 30-4

April doet wat ze wil, zeggen ze wel eens. Voor de “fiets” van Eric was dit wel ongeveer het geval. Wel goed , niet goed , beetje goed. Na vakkundig sleutelwerk is de oplossing er. Laatste week weer volop uren op de motor kunnen maken. Geen wedstrijd afgelopen weekend was dan nog wel ff lekker. Daar zit dus inmiddels ook weer vertrouwen.

Sem is momenteel echt in zijn nopjes. Ook hij is druk in training gebleven. Dinsdag 2-5 weer een keer met de 3 musketiers samen naar Boxmeer. Klaarstomen voor hun wedstrijden van aankomend weekend. Voor Eric en Sem wordt dat ONK Westerbork. Jorg mag dan naar de zandbak van Horst.

Laatste zondag was hij daar al in de buurt voor een wedstrijd in Lottum. Wederom volle bak met 72 inschrijvingen. Opgedeeld in 2 groepen zet hij pas in ronde 3 aan voor een snelle vrije ronde. Plots staat hij dan op 1 met de tijdtraining. Toch waren er daarna nog 3 die het rondje vlugger konden rijden. Het was allemaal nipt , maar met een 4e tijd zeer tevreden. Zijn kwalificatie wedstrijd begon met een goede start. Nodig op deze baan want best smal en rondetijden kort bij elkaar. Inhalen was daardoor niet eenvoudig. Helaas remt hij zelf in de 2e bocht zijn machine “dood”. Eerst weer motor aan trappen en valt daarmee een eind terug. Wel in de eerste ronde nog snel een paar deelnemers voorbij. De ronden daarop nog een paar plaatsen naar voren en na 15 min.+ 1 Ronde op 10 binnen. Toch weer A finale maar pas als 20e startplaats uitzoeken. Het lukte toch van hieruit een goede start te pakken. Met een paar positie wisselingen zowel voor- als terug uit hierin op 11 gefinisht. Genoten van het spelletje en gewoon prima soliede race. Met een week ontvangt een volgend wedstrijdverslag ……………..